The Blog

andaros.ro este platforma cu anunturi apartamente de vanzare bucuresti

Pe 18 Martie 2020 publicam un articol pe blog despre cum sa faci imobiliare pe timp de situatie de urgenta. Iata ca a trecut mai bine de un an si jumatate iar noi am ajuns la alt nivel. Cand toata lumea era panicata si multi se retrageau din acest domeniu, noi am construit si am dezvoltat o alta platforma online. Mai exact, este vorba de andaros.ro, platforma unde publicam apartamente de vanzare in Bucuresti si la care muncim constant pentru a o imbunatati.

Cele mai mari confruntari din acest moment

Putem spune ca ne-am lovit cu tot felul de situatii si a fost o perioada foarte agitata. Am reusit sa ii convingem (atat cat s-a putut) pe unii vanzatori ca trebuie sa mai scada putin pretul pentru a vinde, iar pe cumparatori ca aceasta criza s-a mai potolit odata cu aparitia vaccinului. Suntem siguri ca vor fi si alte provocari insa luptam pentru a duce la bun sfarsit misiunea pe care ne-am asumat-o: Sa devenim un grup unit si cu un portofoliu serios de apartamente de vanzare.

Cu ce am venit nou pe Andaros.ro

In primul rand un design mai prietenos. Conteaza foarte mult acest aspect si consideram ca o experienta cat mai placuta reprezinta cheia succesului. Cei care acceseaza site-ul nostru trebuie sa gaseasca cat mai usor proprietatile pe care le detinem si sa aiba acces cat mai rapid la informatie. Pentru ca ne apropiem de sfarsit de an, pregatim noi surprize pentru anul viitor si avem si alte noutati pe care vi le vom prezenta pe paginile de Social Media, unde va invitam sa ne urmariti.

Conturile de social media principale sunt aici:

Promisiune si angajament

In final, dorim sa multumim tuturor colaboratorilor nostri pentru increderea acordata pana in acest moment si promitem ca nu vom dezamagi pe viitor. In acelasi timp, daca doriti sa faceti parte din echipa noastra si aveti aptitudini sau doriti sa invatati sa deveniti un agent imobiliar de succes, nu ezitati sa ne contactati.