Contact Form

Agent Imobiliar in Bucuresti- Agentia ANDAROS IMOB

Vanzarea, cumpararea sau inchirierea imobilului reprezinta un proces etapizat, de la publicarea, realizarea unui continut personalizat de marketing si cunoasterea nevoilor clientilor, pana la finalizarea actelor specifice.

Echipa ANDAROS IMOB realizeaza pas cu pas fiecare etapa necesara tranzactiei, pentru finalizarea serviciului solicitat cu succes!

Cum actioneaza Agentia ANDAROS IMOB pe piata imobiliara?

Cei doi agenti imobiliari ai echipei Andaros Imob activeaza in Municipiul Bucuresti, in functie de sectorul si zonele specifice care le revin, pentru o buna organizare si promptitudine fata de clienti .

Catalin Gheorghe- agent imobiliar in Bucuresti, disponibil in Sector 6

  • Cumperi, vinzi sau inchiriezi?
  • Proprietatea ta se afla in sectorul 6 al Bucurestiului?
  • Cauti o locuinta de inchiriat si un personal specializat pentru recomandarea celor mai potrivite oferte imobiliare?

Daca zonele de interes apartin sectorului 6, agentul Catalin Gheorghe se va ocupa de solicitarile tale!

Iata cum actioneaza Catalin Gheorghe, ca agent imobiliar in Bucuresti:

  1. Comunicare eficienta

Este important de cunoscut, inca de la inceput, care sunt cerintele si observatiile clientului in ceea ce priveste pretul, caracteristicile sau zonele proprietatilor. De aceea, a acorda atentie deosebita comunicarii nevoilor si detaliilor, este primul pas in realizarea tranzactiei. Punem pret pe intrebari si raspunsuri, pentru a identifica, a analiza si a evalua imobilele, in raport cu dorintele tale!

2. Selectia clientilor tinta interesati de proprietate

Al doilea pas la fel de important, ca agent imobiliar, il constituie o alegere si selectare atenta a publicului vizat. Prin urmare, fiecare proprietate din portofoliu este valorificata in functie de beneficiile reale pe care le detine, astfel incat viitorul proprietar sa achitioneze un spatiu care il reprezinta si se muleaza necesitatilor sale.

3. Negociere

Negocierea este esentiala, deoarece pretul final de vanzare trebuie sa se ghideze dupa pricipiul WIN-WIN, astfel incat sa existe avantaj reciproc atat de partea vanzatorului, cat si de partea cumparatorului.

4. Consultanta, informatii, raspunsuri si suport in realizarea actelor

Colaborarea cu agentul nostru imobiliar nu inseamna doar suport a partii de cautare, marketing potrivit si negociere, ci si in finalizarea actelor si in oferirea de informatii, deoarece cunoaste intregul proces de vanzare- cumparare sau inchiriere.

Cum poti lua legatura pentru o discutie cu Agentul nostru Imobiliar?

Contact: 0787883999, catalinandaros@gmail.com