Contact Form

Agent Imobiliar in Bucuresti- Robert Dumitrescu

Indiferent ca alegi sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o proprietate, alegerea unui personal specializat in orice tip de tranzactie imobiliara reprezinta un avantaj major in favoarea timpului si energiei tale. 

Un agent imobiliar experimentat, care detine informatii despre istoricul pietei imobiliare si actioneaza pe baza analizei acesteia cunoaste intregul proces al tranzactiilor de tip vanzare/ cumparare/ inchiriere si este capabil sa identifice, sa selecteze, sa evalueze si sa stabileasca proprietatile care corespund nevoilor si asteptarilor tale.

Echipa ANDAROS IMOB te reprezinta pe tot parcursul procesului de tranzactie

Agentii nostri imobiliari activeaza in Municipiul Bucuresti si in apropierea orasului, in functie de sectorul si zonele specifice care revin fiecaruia. 

  • Esti pregatit pentru achizitionarea propriului spatiu de locuit?
  • Ti-ai propus vanzarea imobilului in timp util ?
  • Cauti sa inchiriezi o proprietate care permite acces facil si avantaje pentru activitatile tale?
  • Cauti aceste servicii in Bucuresti?

Daca raspunsul este da, atunci nevoile tale sunt pe jumatate realizate! 

Iata care este planul de actiune al agentului Robert Dumitrescu:

  1. Comunicare :

Colaboarea noastra cu clientii s-a bazat, de fiecare data, pe respect reciproc si intelegere. Ca Agent Imobiliar in Bucuresti, este necesara intelegerea nevoilor, preferintelor, cererilor si necesitatilor tale in ceea ce priveste caracteristicile proprietatilor, preturile, zonele de interes si alte facilitati prioritare.  

     2. Siguranta clientilor selectati cu atentie de catre agentul imobiliar

Cu alte cuvinte, clientii tinta cu adevarat interesati de proprietatea ta. Este important atat pentru tine, cat si pentru client, ca proprietatea pe care o vinzi sau o inchiriezi sa devina un avantaj reciproc, astfel incat sa reprezinte in egala masura ambele parti. 

    3.  Negociere

Negocierea trebuie sa fie favorabila atat cumparatorului/ vanzatorului, cat si locatarului/ locatorului. In urma experientei dobandite ca Agent Imobiliar in Bucuresti, pretul va fi negociat in cel mai avantajos mod posibil. 

     4. Sprijin, ajutor, informatie, suport in realizarea actelor necesare

A cumpara, a vinde si a inchiria necesita timp dedicat intru totul acestor actiuni imobiliare. Ultimul pas catre finalizarea tranzactiei, este, desigur, intocmirea actelor necesare.

Colegul nostru, Robert Dumitrescu, este un Agent Imobiliar in Bucuresti deschis oricaror raspunsuri si informatii care te pot ajuta. Impreuna cu el, vei parcurge actele potrivite serviciului ales.

Care sunt sectoarele in care actioneaza Robert Dumitrescu ca Agent Imobiliar in Bucuresti?

Zonele vizate apartin sectoarelor 1, 2, 3, 4 si 5 din Bucuresti, dar si din apropierea Bucurestiului. 

Cum poti lua legatura pentru o discutie cu Agentul nostru Imobiliar?

Contact: 0723095532, robertandaros@gmail.com