The Blog

Expertiza MLPAT pentru credit bancar

Te-ai decis sa dai locuinta spre vanzare, ai gasit clientul potrivit si afli ca tranzactia trebuie sa mai astepte putin. Din cauza modificarilor interioare care nu sunt actualizate in cadastru, banca nu-ti acorda creditul pe care il soliciti.

Echipa de experti tehnici MLPAT cunoaste foarte bine situatia. Serviciile lor in constructii te pot ajuta sa treci peste acest obstacol si sa finalizezi tranzactia cu succes.

Un expert tehnic MLPAT este un inginer autorizat si atestat in constructii care stabileste daca in urma modificarilor a fost afectata sau nu structura de rezistenta a imobilului. Acesta este motivul pentru care banca cere expertiza MLPAT. Este posibil ca modificarile pe care le-ai executat fara autorizatie sa fi uzat rezistenta imobilului.

Ce este o expertiza MLPAT?

Expertiza MLPAT este un raport intocmit de un expert tehnic. Cuprinde informatii relevante despre imobil precum date de identificare, poze cu imobilul, poze cu modificarile, descrierea acestora, incadrare in clasa si categorie de importanta a constructiei. La finalul expertizei se regaseste concluzia finala.

De ce avem nevoie de expertiza MLPAT pentru accesarea creditului bancar?

Pentru a certifica daca structura de rezistenta este sau nu afectata, modificarile trebuie evaluate de specialisti in constructii. Expertul tehnic MLPAT va stabili in expertiza MLPAT daca interventiile asupra constructiei s-au executat ingrjit, fara sa afecteze structura de rezistenta a imobilului.

Mai multe despre documentele necesare, timpul de executie a expertizei si ce trebuie sa faci dupa ce o obtii, poti afla chiar de la expertii MLPAT. Contacteaza-i si finalizeaza tranzactia cu succes!

Daca ai nevoie de consultanta imobiliara, colegul nostru Robert Dumitrescu iti sta mereu la dispozitie! Contacteaza-l!