Andaros Imobiliare presteaza servicii imobiliare supliementare, pentru constructii si terenuri: Cadastru si Intabulare, Expertiza MLPAT pentru banca, Certificat Energetic, Extras de Carte Funciara, Emitere Planuri si Schite Cadastrale.

  1. Cadastru si Intabulare

Fara cadastru si intabulare, procesul de vanzare-cumparare este imposibil de finalizat: cadastrul inregistreaza imobilele in documentele cadastrale, iar intabularea este necesara in atestarea dreptului real asupra proprietatii.

Care sunt actele necesare, care este costul Cadastrului si Intabularii in functie de specificul solicitat si cum te putem ajuta, afla aici

  • Expertize MLPAT pentru banca

Intocmim Expertize Tehnice MLPAT pentru diferite situatii si nevoi: Expertiza MLPAT pentru banca, Expertiza MLPAT pentru Cadastru, Expertiza MLPAT pentru Primarie si Expertiza MLPAT pentru Semnalistica.

Doresti sa achizitionezi o proprietate prin credit bancar?
Ai nevoie de Expertiza MLPAT pentru a finaliza tranzactia cu succes si a trece la urmatoarea etapa din procesul de creditare.

Documentele necesare, specificul expertizelor MLPAT pentru banca in functie de nevoile solicitate de tine si alte detalii care utile, afla aici!

  • Certificat Energetic

Andaros Imobiliare iti poate intocmi certificatul energetic de care ai nevoie! Emitem certificatul energetic in tot orasul Bucuresti. Afla cand ai nevoie de un certificat energetic pentru proprietatea ta: (link..)

  • Extras Carte Funciara

  • Emitere Planuri si Schite Cadastrale