The Blog

20200318_135909_0000

Ce face echipa Andaros Imobiliare pe timp de

-Stare de Urgenta-

NU renuntam la promovare

Promovarea anunturilor imobiliare este foarte importanta si nu trebuie neglijata. Scriu acest lucru in cap de lista pentru ca am vazut ca multi agenti sunt predispusi la acest act. Trebuie sa fim prezenti pe portalurile imobiliare, social media sau pe orice canal unde ne promovam proprietatile imobiliare.

Primim foarte multe notificari de salvare a anunturilor, din partea clientilor interesati de acestea. Asta inseamna ca oamenii au mai mult timp sa caute, sa analizeze si sa compare proprietatile vizate. Prin urmare, nu renuntam la publicitate, ci abordam metode noi de marketing si promovare.

Noi inca inchiriem apartamente si facem vanzari. Chiar sapatamana aceasta am inchiriat un apartament de 2 camere in zona Lujerului. Avem cereri si negocieri si pentru noile vile din Tunari, care apropo: SUNT LA REDUCERE!

Mergem in continuare la vizionari

Inca primim destul de multe cereri pentru vizionari. Fie ca vorbim de chirii sau de vanzari, sunt persoane care vor sa vada acele proprietati. Ce facem in schimb? Ne asiguram ca acel client chiar este cu adevarat interesat, respectam regulile, ne protejam cu manusi, masca de protectie si dezinfectant, pastram o limita de distanta si ne ducem la vizionari doar cu CLIENTII CU ADEVARAT INTERESATI.

Mai nou am introdus posibilitatea de a viziona o proprietate online. Oferim clientului ce doreste sa vizioneze o proprietate, sa o vizioneze de acasa, printr-un video live facut de noi.

Facem curatenie de primavara

Da, facem curatenie de primavara. Nu la birou, acolo am facut deja, ci printre proprietati. Discutam cu toti proprietarii si analizam comportamentul lor de vanzare. Este posibil ca unii sa doreasca sa amane vanzarea sau inchirierea proprietatilor. In unele contracte se aplica forta majora, iar pentru unele proprietati trebuie amanata promovarea pentru vanzare/inchiriere. Pastram doar proprietatile care inca au obiectul principal stabilit (vanzare.inchiriere), si ne focusam pe acestea.

Indeplinim toate punctele de pe lista veche de

TO DO

Cine nu are o lista cu lucruri pe care trebuia sa le faca, dar care s-a tot amanat si nu s-a mai finalizat? Noi avem, si nu una, mai multe. Daca nu ai una, este timpul sa iti faci. Acum ai timp mai mult sa te organizezi si sa pui la punct anumite lucruri pe care trebuia sa le finalizezi de mult.

Poate aveai deja pregatita o lista de contacte pentru email marketing, dar nu ai apucat nici pana acum sa faci campania. Acum este momentul! Fa-ti cunoscute serviciile si arata-le tuturor ce faci si cine esti.

Urmarim cursuri online

Ce mai poti sa urmaresti in afara de filme? Cursuri online. Daca ai vazut deja toata lista de filme de pe Netflix, poti sa urmaresti cursuri online cu subiecte interesante pentru domeniul tau de interes. Te poti inspira de pe youtube, unde gasesti multe cursuri gratuite sau iti poti face un cont cu un abonament pe Upriserz sau Kiwi Agency. Este momentul perfect sa ne pregatim pentru urmatoarea perioada si sa ne facem planul pentru actiune.

Pentru noi este perioada perfecta pentru dezvoltare personala, dezvoltarea agentiei si dezvoltarea strategiilor de promovare.

NU intram in panica

Este foarte important ca in aceasta perioada sa nu intram in panica si sa ne gandim ce putem face sa avem in continuare vanzari. Daca ne consumam timpul si energia cu intrebari de genul ‘’ce o sa urmeze’’, ‘’ce ne facem’’ sau afirmatii de genul ‘’suntem la un pas de faliment’’, atunci nu o sa ne ramana timp pentru prospectarea noilor oportunitati.

Noi tinem cont de acesti pasi pentru buna functionare a tranzactiilor imobiliare, si functioneaza.

Dragi colegi, succes!