Incepe afacerea ta in IMOBILIARE!

Colaborare cu agentia Andaros Imobiliare

Atunci cand îți alegi din pasiune job-ul, motivația, rezultatele nu întârzie să apară.

Simti ca iti poti valorifica la maxim abilitatile cand interactionezi direct cu oamenii din jurul tau?

Consideri ca te reprezinta functia de agent imobiliar?

Aceleasi interese profesionale inseamnă tranzactii imobiliare de succes! Vino să lucrăm împreună în echipa Andaros Imobiliare!

Imagine si Dezvoltare Personala

Te dezvolti alaturi de noi si cresti

Imaginea proprietatii pe care o reprezinti conteaza. Imaginea ta personala, ca si agent imobiliar, conteaza.

In functie de motivatia si dorinta ta de a creste alaturi de noi, avem cateva strategii pregatite pentru tine.

Cursuri – Toate aceste cursuri le gasiti pe o platforma Online, iar la fiecare 2 saptamani vizualizam si sustragem idei importante, discutam pe baza cursului si ne sfatuim cu ce putem pune aplicare in cazul nostru.

Biblioteca agentiei  – Carti despre negociere, vanzare, manipulare, atitudine, valori, succes in vanzari si multe alte carti pe care le poti solicita si te poti documenta.

Imagine personala – Te vom prezenta online tuturor clientilor ce vor interactiona cu tine. Vei avea conturi personalizate cu numele, numarul si adresa ta de mail.

Ca agent imobiliar, sarcina ta ramane doar activitatea de pe teren, mai exact programarea si efectuarea vizionarilor. Poti activa la alegere intr-un sector bine cunoscut de tine. Iti asiguram un spatiu de lucru pentru desfasurarea activitatii intr-o atmosfera placuta la birou. Clienții vor sti unde sa te gaseasca.

Ai suportul intregii echipe in orice moment. Inveti alaturi de noi si invatam alaturi de tine. Impartasim si schimbam experiente!

Promovare Online / Offline

Promovarea anunturilor imobiliare este imoportanta

Interactiunea eficienta a publicului vizat cu anuntul atrage semnificativ un numar mai mare de clienti interesati de oferta.

Online, proprietatile Andaros Imobiliare sunt publicate si promovate top si premium pe 10 site-uri de specialitate imobiliara + social media, pentru a fi accesibile publicului si remarcate in raport cu concurenta. Beneficiile reale ale proprietatii sunt valorificate prin postari pe cele mai accesate  site-uri de socializare.

Campaniile prin SMS, pliantele, cartile de vizita, bannerele publicitare sunt metode de promovare prin care facem posibila interactiunea clientilor cu anunturile, in mediul offline.

Grija promovarii nu este resposabilitatea ta! Economisesti timp, energie, fara cheltuieli suplimentare pentru promovare si publicare!

Vezi aici cum si unde promovam!

Acțiuni Juridice si Suport

Ce acte sunt necesare unei vanzari

Reprezentam tranzactia de la inceputul, pana la finalul procesului. Iti oferim suport pentru pregatirea documentelor necesare in tranzactiile imobiliare.

Suport pregatire acte – Ai ajutorul si suportul nostru in cazul in care intalnesti o situatie care presupune o analiza mai amanuntita pentru pregatirea actelor.

Contracte de reprezentare, chirie, comision – Iti punem la dispozitie toate modelele de contracte din cadrul agentiei noastre. Dar, nu este tot! Le completam cu datele necesare fiecarei actiuni in parte. Tu doar le prezenti acolo unde iti sunt necesare.

Recomandare notariat – Lucram cu profesionisti. Ne-am creat deja o relatie cu un notariat ce ne sprijina, sustine si cu care avem o colaborare eficienta si rapida.

Marketing + Asistenta virtuala

Departament de marketing ce promoveaza anunturile imobiliare

Implicarea, preocuparea si seriozitatea profesionala de care dai dovada in urma activarii ca agent de vanzare in echipa Andaros Imobiliare este recunoscuta si rasplatita, prin avantaje care iti aduc si mai multe avantaje!

Pentru activitatea ta, poti beneficia de servicii premium de promovare, care permit o prezentare cat mai interactiva a proprietatii pe care o reprezinti: tur virtual 3D, filmare/ prezentare video, pliante + distribuire cu proprietatile respective, creare site personal/ leanding page-uri pentru proprietati, campanie plătită pe Facebook, campanie platita pe Google, fotografii profesionale.

Asistenta virtuala – Ai nevoie de modificari pentru anunt? Vrei sa adaugi noi specificatii postarii? Ai legatura cu colegii care se ocupa de partea de publicare, si modificarile vor fi realizate! De asemenea, iti vor fi predate mesajele de la clientii interesati de proprietate, pentru a purta discutii cu ei și a oferi raspunsuri la eventuale intrebari.

Ai garantia vizibilitatii numelui si a datelor tale de contact. Ai suficient timp pentru preocuparile tale, fara responsabilitati suplimentare. Ai un numar mare de clienti.

Castiguri avantajoase si Target

La andaros imobiliare ai parte de castiguri avantajoase

Este foarte important sa iti faci calcule si sa iti stabilesti un target de vanzari si un numar de vanzari pe care le poti face intr-o luna. La ce te ajuta? Te ajuta sa iti stabilesti obiectivele si sa afli care sunt pasii si strategia necesara pentru a ajunge acolo unde iti doresti. De asemenea, iti poti montoriza activitatea constant si te autodisciplinezi.

Noi facem asta. Avem un target tinta de atins, lunar, iar colegul ce depaseste targetul, primeste BONUSURI atractive.

.

JOB ACTIV

Colegul ideal pentru echipa Andaros Imobiliare

Cautam colegi in imobiliare!
Crestem, ne dezvoltam si dorim colegi noi in echipa Andaros Imobiliare, asa ca suntem in cautare de agenti imobiliari in Bucuresti. Vrem o echipa dinamica, tanara si comunicativa. Ne ajutam reciproc, impartasim sfaturi si secrete, ne intelegem unii pe ceilalti, avem timp si castiguri necesare stilului de viata pe care ni-l dorim.

Pentru ca persoana pe care o cautam sa se integreze perfect in echipa noastra, trebuie sa fie:

– Comunicativa – O sa interactioneze mult cu clientii, asa ca ne dorim o persoana careia ii place sa comunice.
– Sa aiba capacitate sporita de organizare – Intalnirile vor fi si ele la fel de numeroase, drept urmare trebuie sa le organizeze in asa fel incat timpul si activitatea sa fie eficiente.
– Sa se integreze rapid – Avem nevoie de colegi noi ce se pot integra rapid in echipa si in activitatea pe care o va desfasuram.
– Sa stie sa negocieze – In vanzari sunt intalnite diferite situatii. Noii colegi trebuie sa aiba o buna capacitate de negociere in vanzari.
– Sa aiba experienta in vanzari – Indiferent ca nu ai experienta in imobiliare, trebuie sa ai experinta in vanzari. Te vom ajuta noi sa transpui experienta ta din vanzari, in domeniul imobiliar.

Descrierea jobului

– Prospectare proprietati
– Intalnire cu clienti
– Completare raport de activitate
– Pregatire detalii anunturi
– Negociere
– Mentinerea si finalizarea cu succes a tranzactiilor imobiliare

Beneficii ca agent imobiliar in echipa noastra

– Suport si indrumare – Suntem alaturi de tine, te ajutam si indrumam in orice situatie pe care nu o cunosti.
– Promovare Top pe site-urile de specialitate – Nu este suficient numai sa pui un anunt, trebuie sa il si promovezi. Iti punem la dispozitie promovarea necesara anunturilor tale, deci vei vinde mai rapid.
– Vizibilitate pe 10 site-uri de specialitate – Colaboram cu 8 site-uri de specialitate, iar 2 sunt ale agentiei. Proprietatea ta va fi vizibila peste tot. Tu vei avea o vizibilitate mai mare, deci vei vinde mai rapid.
– Conturi personalizate – Vei avea propriile tale conturi personalizate cu numele si numarul tau de contact + poza de profil. Asta inseamna ca te vei face cunoscut in ceea ce faci si vei avea control asupra activitatii tale.
– Suport tehnic pentru anunturi – Este simplu: Tu ne dai anuntul, persoana care se ocupa de marketing si promovare, le pune. Ai timp liber sa iti organizezi alte intalniri si sa iti cresti venitul si mai mult.
– Un birou pentru desfasurarea activitatii – Ai un loc stabilit unde poti veni cu diferiti clienti, iti poti organiza si desfasura activitatea.
– Cursuri organizate – Vrem sa iti dezvolti cunostintele, asa ca iti punem la dispozitie cursuri despre vanzari, negocieri si dezvoltare personala, ce te pot ajuta sa iti sporesti veniturile.
– Trainning 2 saptamani – Timp de 2 saptamani vei avea la dispozitie un coleg ce te va ajuta si indruma in activitatea pe care urmeaza sa o desfasori.
– Contracte de reprezentare/inchiriere/vizionare/comision/rezervare – Ai toate modele de contracte puse la dispozitie, completate deja. Te scutim de timpul petrecut cu completarea acestora.
– Campanii platite prin sms – Ne reinnoim baza de date frecvent. Atunci cand o proprietate pe care o repreziniti se potriveste perfect cu criteriile unui client, demaram campmania prin sms. Vizibilitate si expunere dubla, ceea ce iti aduce o sansa in plus de a vinde mai rapid.
– Campanii si postari pe social media – Vizibilitate tripla. Facem postari in fiecare zi pe social media.

50% comision din vanzari