The Blog

Andaros Imobiliare Promovare

Ai observat ca interactionam constant si pretutindeni cu reclamele produselor si serviciilor? In spatiile publice, la TV, pe strada, la job, in timpul petrecut pe social media, publicitatea este mentinuta in atentia noastra permanent. La fel si promovarea anunturilor imobiliare.

Vizibilitatea unui anunt imobiliar reprezinta garantia atragerii publicului tinta, interesat cu adevarat de oferta ta. Cu cat vizibilitatea este mai crescuta, cu atat sansele de a-ti vinde proprietatea sunt mai mari.

CUM PROMOVAM PROPRIETATEA TA?

CUM ASIGURAM INTERACTIUNEA CLIENTILOR CU PROPRIETATEA TA DE VANZARE SAU INCHIRIERE?

Pentru o promovare eficienta, asigura-te ca locuinta ta indeplineste 2 aspecte esentiale:

1.Proprietatea trebuie mentinuta constant in atentia publicului!

2.Anuntul trebuie sa fie usor accesibil in timpul cautarii!

Daca iti doresti o colaborare cu echipa noastra, descopera in randurile de mai jos, unde si cum facem promovarea anunturilor imobiliare, online si offline, pentru anuntul tau de vanzare sau de inchiriere:

Promovarea anunturilor imobiliare pe 10 site-uri de specialitate

Proprietatea ta va fi postata pe cele mai cunoscute si accesate 10 site-uri de specialitate imobiliara, unde interactiunea cumparatorilor cu anunturile este crescuta. Obiectivul nostru este de a-ti promova locuinta astfel incat proprietatea sa se gaseasca usor printre primele anunturi publicate. Iti oferim mai jos 2 exemple din metoda de promovare pe doar 2 site-uri de specializate in promovarea anunturilor imobiliare, 2 din cele 10 cu care colaboram.

a)Exemplu de publicare a anuntului pe Homezz

Nu doar accesibilitatea anuntului garanteaza interesul clientilor pentru proprietate!

Stii cat de importanta este imaginea reprezentativa a unui anunt? Clientul va stii de disponibilitatea unei noi oferte adaugate pe piata imobiliara, prin alegerea celei mai potrivite si atractive fotografii de fundal care sa rezume potentialul locuintei!

Promovarea anunturilor imobiliare pe Homezz

b)Exemplu de promovare a anuntului pe Imobiliare.ro

Vizibilitatea crescuta a ofertei de inchiriat din zona 13 Septembrie este datorata alocarii de catre agentie a promovarii corecte, ce plaseaza anuntul pe prima pagina a site-ului de imobiliare.

Promovarea anunturilor imobliare pe conturile social media

Timpul petrecut pe social media este oportunitatea ideala de promovare online! Pentru a-ti valorifica locuinta si avantajele reale de care poate beneficia clientul, publicam oferta si pe site-urile Andaros Imobiliare de socializare. Realizam postari cu detaliile cele mai importante ale spatiului tau de locuit.

a)Exemplu de postare a anuntului pe Facebook

b)Exemplu de postare a anuntului pe Instagram

c)Exemplu de postare a anuntului pe Twitter

d)Exemplu de postare a anuntului pe Linkedin

e)Exemplu de postari a anunturilor pe Google

Promovarea anunturilor imobiliare prin Campanii SMS

Intr-un mediu atat de activ si timp liber limitat, un SMS direct catre public cu recomandarea proprietatii este metoda potrivita de a face posibila interactiunea tuturor categoriilor de clienti cu proprietatea.

a)Exemplu campanie SMS Marketing

Campanii platite pe facebook prin promovarea anunturile imobiliare

Scopul crearii unei campanii platite pe facebook este de a maximiza numarul de persoane care interactioneaza cu reclama ofertei imobiliare si de a genera, prin urmare, un numar mai mare de clienti.  Cu ajutorul unei campanii platite pe facebook, se aduce un plus in promovarea anunturilor imobiliare. Acestea sunt directionate catre publicul tinta.

a)Exemple campanie platita pe Facebook

Promovarea anunturilor imobiliare prin video

Ti-a starnit interesul un produs prin modul atractiv de prezentare?  Clientii sunt in general receptivi la produsele promovate creativ. Realizarea unei filmari video, care sa rezume prin imagini sau filmari de scrut metraj, intreaga descriere a proprietatii este o metoda de promovare eficienta si de impact.

a)Exemplu de postare cu prezentare video proprietate

Bannere stradale amplasate la adresa proprietatii

Principalele informatii despre proprietate, afisate direct pe cladire! Daca locuinta ta este amplasata stradal,  intr-o zona cu trafic pietonal intens, ai avantajul eficientei promovarii prin bannere publicitare. Este o metoda buna pentru promovarea anunturilor imobiliare. Pana acum am reusit sa vindem 7 proprietati cu ajutorul bannerelor stradale.

a)Exemplu de proprietati cu banner amplasat