Servicii Imobiliare in Bucuresti

Oferim Servicii Imobiliare in Bucuresti, Finalizam intreg procesul necesar tranzactiei tale: Vanzare apartamente in Bucuresti, Inchiriere apartamente in Bucuresti pentru proprietari sau chiriasi, Vanzari apartamente in Bucuresti pentru cumparatori.

SERVICII PENTRU PROPRIETARI

Vanzare apartamente in Bucuresti/ Inchiriere apartamente in Bucuresti

Servicii imobiliare in Bucuresti

Vanzarea sau inchirierea locuintei reprezinta un proces etapizat, care presupune o colaborare reciproc avantajoasa, atat pentru client, cat si pentru vanzator sau proprietar.

Ca Agentie Imobiliara in Bucuresti, pentru inceput, analizam pretul potrivit locuintei, valorificam spatiul prin descriere personalizata si sedinta foto inclusa si cautam clientii tinta, cu adevarat interesati de oferta! Pentru o interactiune cat mai eficienta a proprietatii cu clientii, Andaros Imobiliare  publica si promoveaza anunturile pe 10 pe site-uri de specialitate + social media, prin campanii platite si postari atractive, precum filmulete video.

Completeaza urmatorul formular si primesti analiza pretului pentru proprietatea ta, pe adresa de email.

Cum actioneaza agentia Andaros Imobiliare pentru tine?

Pentru finalizarea procesului de vanzare apartamente in Bucuresti sau inchiriere apartamente in Bucuresti, Andaros Imobiliare urmeaza 4 pasi esentiali: publicare proprietate, promovarea anuntului pe 10 site-uri de specialitate si toate canalele necesare, negociere si vanzare/inchiriere.

Vanzare apartamente in bucuresti

Vinzi? Vrei sa obtii vanzarea sigura si
eficienta a proprietatii tale?

SERVICII PENTRU CUMPARATORI

 

Vanzare apartamente in Bucuresti

Servicii imobiliare in Bucuresti

“Trebuie sa imi achizitionez propria locuinta. Dintre atatea oferte disponibile pe piata, cum stiu ca voi alege investitia corecta si potrivita?”

Sunt intrebari pe care orice cumparator si le adreseaza odata cu decizia de a deveni proprietar.

Daca ai hotarat sa-ti achizitionezi o locuinta si cauti de vanzare apartamente in Bucuresti, ai ajuns in locul potrivit!

Echipa Andaros Imobiliare iti ofera consultanta imobiliara, pentru o achizitie avantajoasa!

Punem pret pe comunicare,  pe analiza, selectarea, evaluarea si in final, identificarea proprietatii ce corespunde cu cerintele tale exprimate. Negociem pentru un pret avantajos  atat pentru cumparator, cat si pentru vanzator.

Cumperi? Esti pregatit pentru achizitionarea propriei locuinte?
Vrei sa devii proprietar?


SERVICII PENTRU CHIRIASI

 

Inchiriere apartamente in Bucuresti

Servicii imobiliare in Bucuresti

Pentru acces facil catre job sau pentru finalizarea studiilor, pentru activitati comerciale sau personale, inchirierea unui spatiu devine o necesitate.

Cauti un apartament sau o garsoniera pentru locuit? Cauti un spatiu comercial pentru mica ta afacere? Cauti un birou amenajat?

Spune-ne scopul si destinatia inchirierii, zona si specificatiile imobilului! De restul se ocupa echipa noastra!

Contacteaza-ne pentru o colaborare. Descopera aici si servicii Imobiliare in Bucuresti suplimentare

Urmareste-ne pe facebook!

Inchiriezi? Cauti un spatiu de locuit temporar, pentru activitatile tale? Esti student la facultate sau doresti sa te muti singur?