Andaros Imobiliare presteaza si servicii imobiliare supliementare, pe langa cele de consultanta in vanzare, cumparare si inchiriere.

Servicii imobiliare complete Andaros Imobiliare – Intocmire Cadastru si Intabulare apartamente, garsoniere, case si vile, Expertiza MLPAT pentru banca, Certificat Energetic pentru vanzare, Extras de Carte Funciara, Emitere Planuri si Schite Cadastrale. Vezi toate serviciile aici.

 

Cadastru si Intabulare apartamente

Fara cadastru si intabulare, procesul de vanzare-cumparare este imposibil de finalizat: cadastrul inregistreaza imobilele in documentele cadastrale, iar intabularea este necesara in atestarea dreptului real asupra proprietatii.

Care sunt actele necesare, care este costul Cadastrului si Intabularii si cum te putem ajuta, afla aici

 

Expertiza MLPAT pentru banca

Intocmim Expertiza Tehnica MLPAT pentru diferite situatii si nevoi: Expertiza MLPAT pentru vanzare, Expertiza MLPAT pentru Cadastru, Expertiza MLPAT pentru Primarie si Expertiza MLPAT pentru Semnalistica.

Doresti sa achizitionezi o proprietate prin credit bancar?
Ai nevoie de Expertiza MLPAT pentru banca, in vederea finalizarii tranzactiei cu succes si a trece la urmatoarea etapa din procesul de creditare.

Documentele necesare, specificul expertizelor MLPAT pentru banca in functie de nevoile solicitate de tine si alte detalii care utile, afla aici!

 

Certificat Energetic pentru vanzare

Andaros Imobiliare iti poate intocmi certificat energetic pentru vanzare! Certificate energetice pentru garsoniere, apartamente, case si vile. 

 

Servicii Imobiliare complete Andaros Imobiliare, suplimentare, pentru buna desfasurare a vanzarii, indiferent de nevoile tale. Fie ca ai nevoie de cadastru si intabulare apartamente sau garosniere, fie ca ai nevoie de certificat energetic, la noi poti apela.

 

Servicii complete imobiliare, expertiza MLPAT pentru banca, certificat energetic pentru vanzare, cadastru si intabulare apartamente

Emitem suplimentar si: