The Blog

dreamstime_xxl_3844273

Vând apartament București

Îți vinzi apartamentul? Andaros Imob îți pune la dispoziție câteva sugestii pentru vânzarea apartamentului tău.

agentie imobiliara bucuresti

Când pot vinde apartamentul?

Poți vinde apartamentul indiferent de anotimpul în curs. Este adevărat că cele mai multe vânzări noi le-am avut primăvara. De ce? Probabil pentru că iarna este mai frig, mulți se feresc de vizionări,  ziua este mai scurtă, vin sărbătorile sau oamenii pleacă în vacanță. Asta nu este o regulă. Unele proprietăți sunt mai ieftine în acest sezon, iar cumpărătorii profită de ocazie. Din ce am observat, odată cu primăvara, prețurile mai cresc puțin. Probabil pentru că cererea începe să crească și ea.

După părerea noastră, dacă vinzi apartamentul cu un preț corect, îl poți vinde indiferent de vreme.

Vand apartament Bucuresti

agentie imobiliara bucuresti

Care este prețul potrivit apartamentului meu de vânzare?

Prețul unei proprietăți de vânzare este dat, în proporție de 60%, de zona în care se află. În restul de 40% se includ: numărul de camere, confortul, etajul, anul construcției, îmbunătățirile și avantajele aduse. Dacă ai un apartament de 2 camere în zona Berceni, nu îl poți compara cu cel de 2 camere din zona Unirii. Am vazut și clienți care majorează prețul pe care l-ar merita real apartamentul său. Probabil fac acest lucru pentru că sunt implicați emoțional în proprietatea pe care doresc sa o vândă, considerând că au investit prea mulți bani în acea proprietate. Din păcate si din fericire in acelasi timp suntem diferiți și vedem lucrurile diferit. Daca pe tine te face fericit mobila pe care ai pus-o în bucătărie, s-ar putea ca următorul proprietar sa vrea sa o schimbe.

Cel mai bine, pentru stabilirea prețului corect, este sa vorbești cu un agent imobiliar. El îți poate face o analiză de preț personalizată. Ne poți contacta și te putem ajuta!

agentie imobiliara bucuresti

Imaginea apartamentului contează!

Ai nevoie de poze cât mai clare, care să scoată în evidență atuurile apartamentului tău. Nu poți posta poze întoarse cu susul în jos, nici poze blurate, nici poze întunecate, nici cu rufele la uscat, sticle sau pahare pe masă. Proprietatea trebuie aranjată înainte de shooting-ul foto.

Am văzut și anunțuri fără poze, dar și clienți care se feresc de astfel de anunțuri.

Pozele de calitate și descrierea cât mai clară a apartamentului, atrag cât mai mulți clienți. Trebuie să scoți în evidență toate calitățile proprietății tale.

Dormitor Apartament

agentie imobiliara bucuresti

Unde să postez anunțul cu apartamentul meu de vânzare

Trăim în era digitală, iar prezeța online este obligatorie! Dacă ai stabilit prețul de vânzare si ai pozele pregătite, trebuie să te gândești unde vei posta anunțul. Sunt o multitudine de site-uri unde îți poți posta anunțul gratuit. Trebuie să te gandești că la un moment dat, anunțul tău nu o să mai fie așa vizibil, având în vedere că este postat ca anunț simplu gratuit. Dacă alegi să colaborezi cu un agent imobiliar, care doar asta face, vinde proprietăți, el o sa știe unde să plaseze anunțul și va avea grija să nu dispară din top-ul listei de anunturi.

agentie imobiliara bucuresti

Disponibilitate și vizionări

Nu este o glumă, dar sunt foarte mulți clienți care ne sună la orice oră, chiar și târzie, și în orice zi, chiar și în weekend. După ce promovezi anunțul cu apartamentul tău, clienții își vor dori sa îl vadă. Mulți din ei sunt disponibili în weekend, atunci nu lucrează, sunt liberi, și pot prospecta apartamente în liniște. Daca îți dorești să îți vinzi apartamentul, vei fi nevoit să anulezi câteva ieșiri de weekend.

În momentul vizionărilor, încearcă să eliberezi camerele de lucrurile persoanale. Clienții vor să vadă apartamentul, nu parfumul pe care tocmai l-ai primit cadou sau hainele cu care vrei sa te îmbraci când ieși afară.

Încearcă să creezi o ambianță placută. Flosește-te de lumina naturală de care beneficiază apartamentul, aerisește camerele, crează o temperatură confortabilă. Poți opta și pentru un odorizant de cameră. Toate acestea crează o anumite stare de bine asupra clienților ce îți vizionează apartamentul. Dacă îi creezi o atmosferă plăcută, ai toate șansele ca el sa cumpere chiar apartamentul tău.

Living luminos

agentie imobiliara bucuresti

Negocierea

Negocierea este prezentă încă din cele mai vechi timpuri. Clientii ce îți vor viziona apartamentul, îți vor face oferte. Unele mai mari, altele mai mici decât prețul pe care dorești tu sa îl obți. În astfel de momente este bine să îți susți punctul de vedere într-o formă cât mai calmă. Discuțiile în contradictoriu scad șansele unei vânzări.

agentie imobiliara bucuresti

Economisesc timp și bani dacă colaborez cu o agenție

Da, așa este. Un agent imobiliar știe tot ce am prezentat mai sus, ba chiar și mai mult. Știe sa îți pună în valoare apartamentul prin diferite metode de marketing și promovare, este prezent la apelurile telefonice primite și la vizionări, dar mai ales știe să NEGOCIEZE și să pregatească vânzarea.

Economisesti timp și bani

agentie imobiliara bucuresti

Agenție imobiliara București

Dacă ești din București și vrei să îți vinzi apartamentul, apelează cu încredere la noi!

Stiu că ești pregătit și sigur să îți vinzi apartamentul, dar pentru o tranzacție de succes, în care ambele părți au de câștigat, trebuie sa parcurgi corect toate etapele de vânzare. Cine nu știe sa facă o poză? Cine nu știe să răspundă la telefon? Cine nu știe sa posteze un anunț? Toți știm. Modul în care o facem, face diferența! Lasa-te pe mâna unui agent specializat in domeniu.

Andaros Imob – Agentie Imobiliara Bucuresti

agentie imobiliara bucuresti

Agentie imobiliară sector 3

Unde ne găsești? Ne găsești online, la telefon sau la sediul nostru din sector 3, Calea Vitan, nr.221.

Contactează-ne!

office@andaros-imob.ro

0723 095 532

https://andaros-imobiliare.ro/contact/