Apartamente de vanzare Bucuresti

Proprietati Andaros Imobiliare

 

Ai nevoie de un apartament de vanzare in Bucuresti, o garsoniera sau o vila? Sau vrei sa inchiriezi o locuinta?

In scop profesional sau personal, cumpararea/inchirierea unui imobil reprezinta, la un moment dat, cea mai importanta investitie din viata ta, care necesita o atentie deosebita in privinta alegerii finale. Andaros Imobiliare este o Agentie Imobiliara in Bucuresti cu un portofoliu intreg de proprietati imobiliare, pentru tine: apartament de vanzare in Bucuresti, Apartament de inchiriat in bucuresti,  vile si case de vanzare in Bucuresti, garsoniere de vanzare in Bucuresti, garsoniere de inchiriat in bucuresti

  •  Proprietati de vanzare: esti pregatit pentru achizitionarea propriului spatiu de locuit? Preferi o proprietate complet mobilata si utilata? Sau optezi pentru personalizarea viitoarei locuinte?

Ofertele agentiei Andaros Imobiliare sunt diversificate, pentru ca tu sa iti alegi proprietatea care ti se potriveste cel mai mult. Daca niciun imobil din portofoliul nostru nu corespunde cu cerintele tale sau vrei sa iti propunem si alte oferte care te-ar putea interesa, cautam, identificam, evaluam si selectam proprietati de pe piata imobiliara de pretutindeni.

Negocierea este la fel de importanta atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator. Vrem ca ambele parti reprezentate sa aiba avantaje reciproce in urma tranzactiei. De aceea, negociem pana aducem pretul de vanzare acceptat si potrivit pentru client si vanzator. Portofoliul nostru cuprinde apartamente de vanzare in sector 1, 2, 3, 4, 5 si 6, si in apropierea Bucurestiului.

  •  Proprietati de inchiriat: ai un job stabil in Bucuresti si cauti un spatiu de locuit pe un interval de timp determinat de tine? Esti student si preferi confortul unei locuinte individuale pana la finalizarea studiilor?

Din experienta noastra, principalele criterii de selectie ale unui client in inchirierea unui imobil sunt zona si accesibilitatea ei. In aceeasi masura, caracteristicile si beneficiile apartamentului, mobilierea, utilarea si pretul sunt aspecte de care trebuie sa tii cont, astfel incat sa existe avantaje, atat pentru client, cat si pentru proprietar.

Urmareste-ne si pe facebook pentru mai multe apartamente de vanzare in Bucuresti!